2022'de Lomography Türkiye'nin En İyileri: Bir Yıl Sonu Özeti

Lomography Türkiye ailesinden 2022'de iz bırakan LomoEv'leri sizin için derledik. Bu yıl komünitemizin en aktif ve başarılı üyeleri!

1. @renguney

Bu yıl birinci sırada en aktif üyemiz renguney var. Klasik bir film fotoğrafçısı olan renguney, yıl boyunca çektiği güçlü siyah-beyaz portre ve doğa fotoğrafları ile öne çıkarak Lomography Türkiye ailesinin en aktif üyesi oldu. Bu yıl toplam 1,244 fotoğraf ile 5,670 beğeni alarak Lomography Türkiye 2022 özetinin zirvesinde yer aldı!

Krediler: renguney

2. @ddography

2021'in listesinde de ikinci olan ddography yerini korumayı başarmış! Yanından kamerasını hiç eksik etmeyen ddography, bu sene de ailemizle harika fotoğraflar paylaştı. 4,043 beğeni ile komünitemizde adından söz ettirmeye devam ediyor!

Krediler: ddography

3. @binkanatdila

Üçüncü sırada duru çalışmalarıyla toplulukta öne çıkan bir fotoğrafçı olan binkanatdila var! LomoEv'ini her ziyaret ettiğimizde bizi yalın ve büyüleyici portre fotoğraflarıyla karşılayan binkanatdila, bu sene 175 fotoğraf ile 2,964 beğeni almayı başardı!

Krediler: binkanatdila

4. @vanyadayi

Geçen sene de yine bu listede ağırladığımız vanyadayi, bu sene yedinci sıradan dördüncü sıraya yükseliyor! Fotoğraflarını genellikle Anadolu'da çeken vanyadayi, bizi ülkenin çeşitli noktalarına ışınlıyor! Bu harika fotoğraflarla bu sene de yoğun ilgi görerek 2,733 beğeni ile dördüncü olarak 2022 listesinde yerini alıyor.

Krediler: vanyadayi

5. @yabankusu

Listemizin beşinci sırasında bir gezgini ağırlıyoruz! @vanyadayi bize Türkiye'nin farklı noktalarına ışınlarken yabankusu da dünyanın birçok noktasından bizimle harika kareler paylaştı! Bu büyüleyici turistik fotoğraflar ile 2,727 beğeni toplayan yabankusu, komünitemizde adından söz ettirmeyi başardı!

Krediler: yabankusu

6. @ysfaydn

2022'nin en iyi altıncı LomoEv'e sahip ysfaydn'ı geçen sene de bu listede ağırlamıştık. Bu sene de sıradan anların büyüleyici sunumlarını yaparak komünitemizden 1,721 beğeni alarak 2022'de adından söz ettirmeyi başardı!

Krediler: ysfaydn

7. @yelhansaribuga

Yedinci sırada, çoğunlukla doğa fotoğraflarını komünitenizle paylaşan yelhansaribuga var. Etkileyici manzara ve doğa fotoğraflarına yoğunlaşan yelhansaribuga, 1,681 beğeni ile Lomography ailesinin takdirini topladı!

Krediler: yelhansaribuga

8. @gpecorin

Sekizinci sırada portre fotoğraflarıyla öne çıkan gpecorin var. Ailemize bu sene katılan gpecorin, 1,426 beğeni ile 2021'de de adından söz ettirmeyi başardı.

Krediler: gpecorin

9. @aysglalp

Listenin sonuna yaklaşırken dokuzuncu sırada aysglalp'i ağırlıyoruz. LomoEv'ine girdiğinizde sizi bol bol doğa ve manzara fotoğrafı ile karşılar. Bu harika fotoğrafların karşılığı olarak 1,416 beğeni alan aysglalp, listenin dokuncu sırasında yerini alıyor.

Krediler: aysglalp

10. @ssumerssercan

Listeyi kendine özgü fotoğraflarıyla bizi etkileyen ssumerssercan ile kapatıyoruz. Bu sene aramıza katılan ssumerssercan, 1,210 beğeni alarak 2022'in ilk onunda yer almayı başarıyor.

Krediler: ssumerssercan

Listede çoğunlukla aramıza bu yıl katılmış üyelerin olması bizi çok mutlu etti. Analog ile geçecek 2023 yılının sonunda da bu listede görüşmek dileğiyle! Mutlu yıllar!

aycnkrts tarafından, 2022-12-18 tarihinde ve başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler